Aanvraag door de burger

Daarna krijg de burger het overzicht dat je hiernaast ziet. Hij kan nog een vereniging en contactpersoon koppelen aan de uitleenaanvraag door op 'Wijzigen' te klikken, ook als hij hier geen evenement aan zou gekoppeld hebben.

Onder 'Materialen' zie je alle materialen die ter beschikking staan om uitgeleend te worden. Al deze data wordt rechtstreeks gehaald uit het onderdeel 'Materialen' die zelf aangemaakt zijn door de gemeente. In het artikel Materialen vind je daar meer informatie over.

De burger duidt aan wat hij nodig heeft en de waarborg, retributie en het totaal worden meteen berekend.

 

 

 

 

 

uitlenen proces stap 2
uitlenen proces stap 6

Wanneer de burger bij de vorige stap op 'Bewaren' heeft geklikt, krijgt hij een extra onderdeel 'Logistiek'. Hier wordt hem gevraagd of hij een levering of een afhaling wil voor de gevraagde materialen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als de burger zijn logistieke voorkeur heeft gegeven, dan verschijnt er een laatste onderdeel 'Indienen'. Indien hij nog opmerkingen heeft, krijgt de burger hier de mogelijkheid om dat te doen.

Hij moet als laatste toestemmen met het gebruik van zijn gegevens voor de verwerking van de uitleenaanvraag, en wanneer hij op 'Bewaren' klikt, zal er een nieuw dossier worden aangemaakt. Het overzicht daarvan zie je op de volgende afbeelding hieronder.

Hierna is het aan de gemeente om zijn dossier te verwerken.

uitlenen proces stap 7

 

Hieronder zie je het overzicht dat de burger te zien krijgt eenmaal zijn dossier is aangemaakt. Bij dit voorbeeld is er zowel een evenement als vereniging gekoppeld aan de uitleenaanvraag. Hij kan gemakkelijk alle details in één oogopslag zien en hij kan steeds de status van de aanvraag checken.

Om hier als burger terug naartoe te gaan, ga je in de navigatie naar "Uitlenen materiaal". Jouw dossier(s) zou(den) daar verzameld moeten zijn.

 

uitlenen proces overzicht einde