MET OPTIMALE RUIMTEBENUTTING VAN INFRASTRUCTUUR
Ontdek hoe de gemeente Rijkevorsel naar een evenwicht zoekt met de uitbouw van een evenementenloket gecombineerd met een optimale ruimtebenutting van haar infrastructuur en een toegankelijke digitale dienstverlening.
In 2020 koos de gemeente Rijkevorsel resoluut voor de opstart en de uitbouw van een evenementenloket.
Daar waar voordien het aanbod van zaalverhuur, uitleen van materiaal en de aanvraag van evenementen versnipperd zat over verschillende diensten, werd dit samengebracht onder één centraal aanspreekpunt: het evenementenloket.
Het loket dient zowel als aanspreekpunt voor de aanvrager en als coördinator tussen de verschillende betrokken diensten zoals de Jeugddienst, de Sportdienst, de Technische dienst en meer.
De digitalisering van het evenementenloket was een cruciaal aandachtspunt voor de gemeente Rijkevorsel. Het doel was om de dienstverlening voor iedere burger, ongeacht hun digitale vaardigheid, toegankelijk te maken. Hiervoor vond Rijkevorsel in Flowlab de meest geschikte partner:
De gemeente Rijkevorsel heeft met de uitbouw van het evenementenloket een belangrijke stap gezet naar efficiëntere dienstverlening en optimale benutting van gemeentelijke infrastructuur. Door digitalisering en samenwerking met Flowlab is het evenementenloket niet alleen een centraal aanspreekpunt, maar ook een model voor toegankelijke en moderne gemeentelijke dienstverlening.
Is jouw gemeente ook toe aan toegankelijke, digitale dienstverlening?
Vraag je demo aan